Goldies Media Group на наградите за конкурса “Сайт на Годината” 2019

 

За поредна година се проведе конкурсът “Сайт на годината“, който от години събира цялата маркетинг, рекламна и дигитална индустрия на едно място, за да отличи водещите уебсайтове в страната. 

Тазгодишната официална церемония по награждаване на конкурса Сайт на годината 2019, на която присъстваха и партньорите и основатели на Goldies Media Group, Иван Тодоров и Темелко Дечев, се проведе на 07.11.2019г. от 19:30 в клуб Сити Стейдж в центъра на столицата.

Бяха отличени по двама победители във всяка от 11-те категории – с награда на публиката и награда на журито, а имаше и 12-та награда от специално жури – за цялостен принос.

Победители в категория Фирмен сайт са: Paggas Technologies с награда от публиката и eDesign Interactive с награда от журито. В категория Личен сайт отличен от публиката е сайта на Георги Малчев – Malchev.net и от журито – този на Калоян Петров designolog.

Кои са останалите отличени

 

Титлата за Институционален сайт и НПО (неправителствена организация) се връчи на Европейска столица на културата Пловдив 2019 от журито и на udoma.bg от публиката.

Българският портал за стара техника sandacite.bg обра овациите на публиката в категория Сайт на кауза, а HelpKarma оглави класацията на журито.

Следващи получиха своята награда от публиката туристическа агенция eSky и от журито Shopsector.com в категория Електронен магазин. Всички участници в тази категория получиха по една бройка от книгата „Add to cart” като подарък от Никола Илчев.

Като медиен сайт бе отличен Артакция с вота на публиката и Lifehack с вота на журито. Блогът Saveti.bg оглави класацията на публиката в категория Блог, а журито удостои с титлата списание Амбиция.

В категория Продуктов сайт победителят, излъчен от публиката е Super seeds by Wooden spoon и Phyre – от журито. Двете първи места за категория Mobile app също отидоха при един победител – eSky.

Категорията Future/Innovative оглавиха Framar.bg с най-много гласове от публиката и Cohiba Atmosphere Sofia, като избраник на журито. Framar.bg е и сред официалните партньори на Goldies Media Group.

 

Специална награда на журито

 

Бе връчена още една награда за цялостен принос върху развитието на уеб в България от специално жури – на Пламен Русев основател на WebIT.

 

 

GET NOTICED. EFFECTIVELY.

Contact

OFFICES

Viskyar Planina 15-17, Lozenets
Sofia, Bulgaria | 1407

85 Great Portland Street
London, UK | W1W 7LT

Call Us

+44 20 3951 0901
+359 2 996 4222

E-mail

office@goldiesmedia.com

Open Hours

Monday – Frday: 09:00 – 18:00
Weekends: Creative break

Send Us a Message

– OR –