Две водещи компании, рекламната агенция ExpandX Marketing & Web и нишовия телевизионен канал WnessTV обединяват усилилия, ноу-хау и ресурси, за да сформират Goldies Media Group, която помага на бизнеси и компании да увеличават продажбите си, подобряват имиджа си, комуникационното си покритие, и да развиват търговските си дейности.

 

При наскорошното развиване на дейността на WnessTV, Иван Тодоров, който e собственик CEO на телевизията попада на ExpandX Marketing , запознава се Темелко Дечев, който е собственик и управител на рекламната агенция. Двамата споделят – започнахме да говорим и обсъждаме различни детайли от рекламната индустрия, какви са предизвикателствата пред нея, с какво можем да я подобрим и т.н. Оказа се, че имаме отлична синергия помежду си, добре пасващи си и синхронизирани визии и идеи за бизнес развитие на подобен формат, като Goldies Media Group. Иван имаше идея за подобен тип дейност от доста време. Темелко също намери много добър потенциал за upgrade на пазара на услугите за реклама, маркетинг и бизнес развитие, от които рекламодатели и бизнес имат нужда. Всичко се случи много бързо, а вече сме и в контакт с първите потенциални клиенти на Goldies MG и планираме два мащабни проекта.

Кои са новите услуги които предлага Goldies MG.

 

Предоставяме услуги в 7 основни категории. Всички те се съсредоточават в основата на 360-градусов спектър от дейности по реклама, маркетинг и бизнес развитие. От създаване и развиване на бранд имидж, до създаване на собствена медийна платформа и мултиканална комуникация за клиентите ни. Това включва услуги като изработване и прилагане на маркетинг стратегия, създаване и оптимизиране на уебсайт и дигитални активи, сервиране на реклама и рекламни спотове в богат набор от платформи, списания, комуникационни канали, цялостно дигитално присъствие, където е нужно, но най-вече създаване на уникално видео, текстово и снимково съдържание за тях.

Ако даден потребител, който е таргет на конкретно рекламно съобщение, види една реклама повече от три пъти, тя започва да го дразни, вместо да има ефекта за който си плаща рекламодателя или бизнеса. Това се корени дълбоко във всички аспекти и етапи, които са фундаментални при изграждането на една рекламна или маркетинг стратегия. Ние предоставяме услуги, които правят точно обратното и ги реализираме на база наша широка експертиза, ресурс, ноу-хау и дългогодишен опит на различни пазари и в различни индустрии.

В днешно време е задължително да се използват различни медийни, рекламни и маркетинг канали, а също така и и различни форми на комуникация и към клиенти, партньори, служители и т.н. Средата е динамична и потребителите са по-информирани от всякога.

Освен това изключително важен момент е, че всяка една Компания, за да постига бизнес резултати, да увеличава продажби, да достига до правилните хора, в правилен момент, с правилно съобщение, за да може да има добри ROI и ROAS показатели и най-вече да увеличава своя пазарен дял устойчиво, има нужда от постоянна комуникация с потребителите, не само както често се прави – кампаниино. Краткосрочните дейности водят до краткосрочни и незадоволителни резултати. Реално без да осъзнават компаниите имат нужда от създаването на собствени „медийни платформи“, маркетинг и бизнес стратегии и управление на реклами, чрез, които постоянно и ефективно, да са в полезрението на своите потенциални клиенти.

 

С какво се отличава Goldies MG 

 

 

Формата и комплекснотта на услугите които предлагаме в Godlies MG обединяват по уникален начин, без аналог, различните пера от дейности, от които има нужда една компания, за да има ефективна, оптимална и ориентирана към резултат, стратегия за контакт и ангажираща връзка, със свои настоящи, потенциални и бивши клиенти. През последните години сме свидетели на факта, че рекламната и маркетинг индустриите страдат от сериозни предизвикателства формулирани от ниски нива на доверие и качествени формати на съобщенията в различни канали и с различно съдържание, които ефективно ангажират конкретна аудитория и я подтикват към дадено действие.

Ние предлагаме изключително ефективни решения и микс от услуги в направленията реклама, маркетинг и бизнес развитие, които можем много успешно да приложим в multi-channel среда, да аналзираме и оптимизираме на база data-driven decisions, да преодолеем предизвикателствата, които споменахме по-горе и най-вече да предоставим на рекламодатели и бизнеси уникално по рода си, качествено съдържание което да отразява и комуникира конкретен бизнес, услуга или продукт по-възможно най-оптимален и точен начин.

Goldies Media Group не купува рекламно време, което да препродава на рекламодателите. Остарял бизнес модел с размини нива на ефективност. Ако до онзи ден е било достатъчно да си закупиш рекламно време през агенция, за да ползваш по-добра отстъпка, днес рекламодателя и бизнеса има нужда от една доста по-комплексна услуга. Ние предлагаме точно това – комплексна услуга, която по уникален начин и в синхрон миксира дейности в направленията традиционна реклама, маркетинг, TV реклама, дигитална реклама, видео продукция и обработка, дизайн, криейтив, медиино планиране, web & digital, копирайтинг, ПР, business development, sales management, account management.

Ние предоставяме, управляваме и оптимизирме всичко това. Goldies MG е своеобразен vehicle, който отвежда рекламодатели и бизнеси до желаната от тях дестинация на конкретен пазар.

 

 

Kакви компании ползват услугите на Goldies MG

 

Компании от различни индустрии, с разнообразни портфолиа от продукти и услуги, с различна големина на обороти и екипи. Малки и средни предприятия, а също така и големи компании. Фирми, които имат нужда от ефективно, ориентирано към резултат и multi-channel, рекламно, маркетингово и комуникационно обслужване. Също така работим и си партнираме, и с много рекламни и маркетинг агенции, комуникационни агенции, ПР агенции и др. 

 

 

 

GET NOTICED. EFFECTIVELY.

Contact

OFFICES

Viskyar Planina 15-17, Lozenets
Sofia, Bulgaria | 1407

85 Great Portland Street
London, UK | W1W 7LT

Call Us

+44 20 3951 0901
+359 2 996 4222

E-mail

office@goldiesmedia.com

Open Hours

Monday – Frday: 09:00 – 18:00
Weekends: Creative break

Send Us a Message

– OR –